Випускники кафедри військової підготовки ПНУ склали Присягу на вірність Україні

29 липня відбулося урочисте складання Військової присяги на вірність Українському народові випускниками кафедри військової підготовки у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

У заході взяли участь ректор університету Ігор Цепенда, заступник начальника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК), начальник відділу морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю Івано-Франківського обласного ТЦК, підполковник Юрій Мухін, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради Ігор Влізло, військовий комісар Івано-Франківського міського ТЦК, полковник Роман Плитус.

Цього року лави українських захисників поповнилися амбіційними, енергійними та патріотично налаштованими молодими людьми, серед яких 44 юнаки та 10 дівчат. Під час урочистостей випускники продемонстрували стройову виправку та виконали стройові прийоми.

“Я щиро переконаний, що за період усіх років навчання в університеті та на військовій кафедрі, наші студенти здобули добрі знання, які дадуть їм можливість бути не тільки спритними, вмілими та успішними, але й дозволять проявити високий інтелектуальний рівень, який вирізняє нас у боротьбі з ворогом”, – розповідає Ігор Цепенда.

Впродовж навчання на військовій кафедрі студенти університету мали можливість пройти вишкіл від закордонних експертів. Під час заходу були відзначені найкращі студенти за старанність та наполегливість й нагороджені відповідними грамотами.

Щиро вітаємо студентів університету з прийняттям Присяги на вірність Українському народові та нашій державі!

З новин прес-служби університету