Заняття із вогневої й тактичної підготовки

⠀Нещодавно студенти ІІ курсу Кафедри військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника провели заняття з вогневої і тактичної підготовки, яке було поєднано з елементами тактичної медицини, із учасником бойових дій, теперішнім студентом КВП, молодшим сержантом Віталієм Вишнюком.

✅Спершу майбутні офіцери пропрацювали одиночне переміщення бійця та рух двійками. Після цього перейшли на пересічену місцевість, де відбувалась теоретична та практична частина відпрацювання руху колоною, реагування на контакт, надання допомоги та евакуацію пораненого.

⠀Насамкінець було проаналізовано особливості переміщення підрозділів у місті, переходу перехрестя й зачистки будівлі, наголошено на важливості зв’язку, комунікації та взаємодії як всередині групи, так і між сусідніми об’єднаннями, підбору оптимального набору спорядження для виконання тих чи інших завдань.

⠀З кожним днем вдосконалюємось та покращуємо нашу підготовку для ефективного захисту України від зовнішніх й внутрішніх ворогів.🇺🇦