Кафедра військової підготовки запрошує на навчання

Кафедра військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, розпочинає прийом заяв та документів на навчання за програмою підготовки офіцерів запасу, який буде здійснено в 3 етапи. Зарахування на кафедру військової підготовки університету здійснюється на конкурсній основі за результатами іспитів.

Перший етап здійснюється для громадян України, які навчаються у вищих навчальних закладах України, або вже мають ступінь освіти не нижче бакалавра і не навчаються у закладах вищої освіти, можуть подати свої заявки з 10 квітня 2023 року. Крайній термін подачі заяв і документів для вступу 16 червня 2023. Зарахування вступників на кафедру військової підготовки відбудеться до 29 червня 2023 року.

Другий етап здійснюється для громадян України, які вже мають ступінь освіти не нижче бакалавра і не навчаються у закладах вищої освіти, можуть подати свої заявки з 17 липня 2023 року. Крайній термін подачі заяв і документів для вступу 18 серпня 2023. Зарахування вступників на кафедру військової підготовки відбудеться до 28 серпня 2023 року.

Третій етап здійснюється для громадян України, що вступили на навчання до Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника на основі освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та інших ЗВО та для громадян України, які навчаються у вищих навчальних закладах, можуть подати свої заявки з 4 вересня 2023 року. Крайній термін подачі заяв і документів для вступу 17 вересня 2023. Зарахування вступників на кафедру військової підготовки відбудеться до 3 жовтня 2023 року.

Навчання на кафедрі військової підготовки проходить на протязі двох років за денною формою навчання, за кошти фізичних та юридичних осіб.

Детальну інформацію ви можете дізнатися на сайті: https://kvp.pnu.edu.ua/