Викладач кафедри військової підготовки про спеціальність “Соціальна психологія”

Сьогодні ми б хотіли вам розказати, як виглядають та проходять наші заняття в студентів кафедри військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, військово-облікової спеціальності “Соціальна психологія”.
І ні, це не “суха теорія” та писання піддиктовки на лекціях і читання написаного на семінарі.

Кожного разу це неймовірно цікаві семінарські та практичні з використанням презентацій та мультимедійного супроводу, цікавими фактами та прикладами з власного досвіду.

Отож, нещодавно студенти 1 курсу спільно з викладачкою Пілецькою Любомирою Сидорівною провели цікаве та інформативне заняття з психології, на якому вони мали змогу вибрати теми які їх хвилюють і викликають інтерес, та продемонструвати свої напрацювання в групі.

Серед обаних тем були:
✅”Ведення груп психологічної підтримки для дорослих, які втратили близьких людей”
✅”Процедура психологічного розвантаження після бойових дій”
✅”Основи психологічної допомоги при психічних розладах”
✅”Основи діагностики психічних розладів” та ін.

Приємно відзначати, що обрані теми були надзвичайно актуальними та детально опрацьованими з різних сторін, вони жваво піддавалися обговоренню та дискусії зі сторони групи. В свою чергу, Любомира Сидорівна по кожній роботі надала об’єктивний коментар та оцінила їх з професійної точки зору.

Дякуємо студентам та викладачам за проявлену ініціативу, та бажаємо і надалі плідної роботи. А майбутніх абітурієнтів запрошуємо на навчання, на спеціальність “Соціальна психологія”!