“Остап Клим – гордість кафедри військової підготовки” – рубрика новин про спортивних студентів кафедри

Остап Клим являється студентом нашої кафедри, а також Кандидатом у майстри спорту України з дзюдо та боротьби самбо (присвоєно 2015р., 2016р.).

Щодо спорту, то для Остапа це не просто захоплення, а справа в якій юнак планує розвиватися в майбутньому.

Саме тому у 2014 р. хлопець поступив у коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України, а у 2019 р. вступив на магістратуру фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, який закінчив у 2020 р.

На кафедру військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Остап вступив у 2019 р., де на даний час навчається на спеціальності “Експлуатація і ремонт автомобільної техніки та їх аналогів”.

Остап Клим є багаторазовим чемпіоном та призером обласних, Всеукраїнських і міжнародних змагань.

На даний час Остап продовжує займатись на відділеннях дзюдо і боротьби самбо в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі м. Івано-Франківськ.

Щодо військової кафедри, Остап зазначає, “Вона дає хороші вміння та навички, які знадобляться в житті. Для мене це можливість розвиватися та вдосконалюватися. І на мою думку, нашій державі потрібна фізично здорова молодь, яка готова встати на захист своєї країни”.