Викладач кафедри військової підготовки про спеціальність “Математичне та програмне забезпечення функціонування автоматизованих систем”

На кафедрі військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника здійснюється навчання майбутніх офіцерів запасу за напрямком “Математичне та програмне забезпечення функціонування автоматизованих систем”.

Значна увага приділяється вивченню сучасних засобів зв’язку, принципів функціонування комп’ютерних мереж спеціального призначення, роботі з базами даних та геоінформаційними системами, кібербезпеці та ін., що необхідно для успішного вирішення службових завдань та може бути використано у майбутній професійній діяльності.

Якщо ви бажаєте освоїти дану спеціальність та стати висококваліфікованим спеціалістом, тоді ми запрошуємо вас на кафедру військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

За 2 роки навчання Ви набудете теоретичні знання та практичні навички з тактико-спеціальної підготовки (ТСП), військово-спеціальної підготовки (ВСП) та військово-технічної підготовки (ВТП) та отримаєте первинне військове звання «молодший лейтенант запасу».

Долучайтесь до спільноти офіцерів України, як випускники нашої кафедри!