На кафедрі військової підготовки провели тренінг на тему: “Розвиток професійної самоефективності у військовослужбовця”

Сьогодні на кафедрі військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника із студентами 1 курсу спеціальності “Соціальна психологія”, викладачкою Олександрою Іванівною Гринчук, а також магістранткою Мариною Добрянською було проведене заняття в формі тренінгу із практичної психології, який був присвячений темі: “Розвиток професійної самоефективності у військовослужбовця”.

Студенти першого курсу не тільки мали змогу ознайомитися із цікавими техніками та вправами щодо вдосконалення себе, постановки цілей та використання своїх вольових, духовних ресурсів у потрібному напрямку, а й спробувати їх на собі, що дало їм можливість набути певних навичок та пізнати себе.

Магістрантка спеціальності “Психологія” Добрянська Марина поділилася зі студентами своїми напрацюваннями з даної теми та доповнила роботу продуктивною презентацією, а також корисними завдання щодо пошуку “Себе”.

Пара була надзвичайно теплою, вагомою, а головне ресурсною та дуже потрібною студентам, як майбутнім військовим психологам!