“Олег Данищук – гордість кафедри військової підготовки” – рубрика новин про передових студентів кафедри

Сьогодні ми продовжимо розмову про кращих випускників нашої кафедри. Одним із таких випускників є Данищук Олег, який є родом із міста Косів.

Олег є випускником КІПДМ ЛНАМ. У 2018 р. він закінчив магістратуру в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника за спеціальністю “Дизайн”, а також
паралельно навчався на кафедрі військовій підготовки за спеціальністю ” Соціальна психологія”.

По закінченню кафедри військової підготовки, літом 2019 р. , Олег за власним бажанням призвався до лав ЗСУ на строкову службу офіцером. В навчальному центрі Львівської академії сухопутних військ він пройшов курси перепідготовки за ВОС “командир взводу”. Після закінчення курсів був направлений на військову службу в Рівенський загальновійськовий навчальний центр на посаду “командир взводу гірського батальйону” та “позаштатним начальником служби бойової підготовки” . По закінченню терміну служби був звільнений в запас.

Навчаючись на кафедрі військової підготовки, зазначає Олег, він получив певні теоретичні знання, які знадобилися йому в період військової служби.

Найбільшою користю армії Олег вважає бойову готовність.

А також Олег ділиться своїм життєвим гаслом: “Де б ти не був, чим би не займався – роби це з відданістю, мораллю, позитивом та сенсом. Формується особистість – формується держава. Слава Україні!”