Виступ випускниці КВП для студентів

Вітання!

18 травня 2023 року для студентів Кафедри військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника колишня студентка спеціальності “Організація морально-психологічного забезпечення” офіцер відділення МПЗ Анастасія Балан провела цікаву та пізнавальну зустріч у онлайн-форматі.

Працюючи психологом бригади Анастасія розповіла про історію бригади та охарактеризувала безпосередньо свою структуру, основні завдання та обов`язки. Окрім цього, було обговорено проблеми та труднощі, з якими можуть стикнутись командири та офіцери МПЗ підрозділів та шляхи їх вирішення.

✅ Офіцер МПЗ окреслила такі важливі напрямки своєї діяльності:
1. контроль, направлення та організація офіцерів батальйонів;
2. аналіз та відбір особового складу;
3. перевірка групи посиленої психологічної уваги;
4. супровід за рекомендаціями психіатра;
5. організація навчання, підвищення кваліфікації.

🔰 А також такі нові проєкти, що розробляються з ініціативи Анастасії як електронна бібліотека для фахівців МПЗ, створення інформаційно-роз`яснювальної команди, організація виїзних груп психологічної підтримки та інші перспективні і актуальні ідеї.

Кафедра може пишатися своєю випускницею, яка робить все, що в її силах для наближення нашої перемоги та її можна з впевненістю назвати Громадянкою України з великої букви.