Комплексні практичні заняття на 1 курсі

У студентів 1 курсу кафедри військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника розпочались КПЗ (комплексні практичні заняття) .

Приємно відзначати, що до проведення даних занять були залучені й самі студенти. Так, Віталієм Сенюком, який навчається на 1 курсі за спеціальністю “Соціальна психологія” та являється ветераном АТО, кавалером ордену “за мужність!” та інструктором з тактичної медицини Сил спеціальних операцій, було проведено комплексне заняття з розвідувальної підготовки та тактичної медицини.

Також заняття провів і інший наш студент першого курсу, спеціальності “Експлуатація та ремонт автомобільної техніки та їх аналогів” Ростислав Капнін, який також є ветераном АТО, головою громадської організації учасників бойових дій та активним громадським діячем. На даному занятті були розглянуті такі питання, як:
– положення при стрільбі з автомата (стоячи, з коліна, лежачи);
– стійка з автоматом;
– прицілювання та перезарядка зброї;
– зборка, розборка автомата.

До комплексних практичних занять кафедрою були залучені також вибухотехнічний відділ ГУНП в Івано-Франківській області та Міська асоціація учасників АТО за підтримки Української федерації змішаних бойових мистецтв UFMMA, які провели навчання по поводженні зі зброєю та ознайомили студентів з інженерними боєприпасами.

Дякуємо усім хто долучився до проведення КПЗ, а студентам бажаємо витримки, цілеспрямованості та наснаги.