Старший викладач кафедри військової підготовки про спеціальність “Експлуатація і ремонт автомобільної техніки та їх аналогів”

Старший викладач кафедри військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника Литвиненко Володимир Вікторович: “Хочу поділитися своїми думками. Одним із важливих напрямків підготовки студентів є і буде залишатись військово-облікова спеціальність “Експлуатація і ремонт автомобільної техніки та їх аналогів”.

В сучасних непростих умовах ця спеціальність дуже важлива та дефіцитна в Збройних Силах України. Слід сказати, що дана спеціальність буде в нагоді вам і в мирних умовах, адже вона завжди є потрібною та актуальною. Також в період навчання майбутні офіцери мають можливість отримати водійські права категорії В та С.

Якщо ви бажаєте освоїти дану спеціальність та стати висококваліфікованим спеціалістом, тоді ми запрошуємо вас на кафедру військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника. За 2 роки навчання Ви зможете опанувати цю спеціальність, отримати первинне військове звання «молодший лейтенант запасу» та набути досвід з експлуатації і ремонту автомобільної техніки.

Долучайтесь до спільноти офіцерів України, як випускники нашої кафедри (див. фото).”