“Сіщук Василь – гордість кафедри військової підготовки” – рубрика новин про передових студентів кафедри

Ми пишаємося нашими студентами, тому сьогодні хочемо розказати Вам про студента Сіщука Василя Ярославович.

У 2009 р. Василь проходив строкову службу в Криму, а у 2014-2015 р. був учасником АТО.
Після участі в АТО, у 2015 р. хлопець вступив до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, на спеціальність “Фізичне виховання і спорт”, і зараз працює керівником фізичного виховання в ПТУ-11 в м. Надвірна.

На даний момент Сіщук Василь навчається в Чернівецькому міжнародному гуманітарному університеті на магістратурі по спеціальності “Право та правоохоронна діяльність” , а також він являється студентом Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, кафедри військової підготовки, 2 курсу спеціальності “Організація перевезень та управління на автомобільному транспорті”.

Також, слід зазначити, що Василь Ярославович у 2019 р. в грудні був учасником “Балу ветеранів АТО” та здобув перемогу, а також він є учасником чемпіонатів із змішаних єдиноборств ММА.

Запитуючи у Василя: “Чому саме наше кафедра?”, юнак однозначно відповідає: “Перш за все, це бажання бути офіцером та з гордістю по житті нести звання офіцер ЗСУ і бути хорошим спеціалістом у своїй справі”.