Зустріч студентів КВП ПНУ із випускником

Вітання!

27 грудня 2023 р. студенти ІІ курсу Кафедри військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника провели зустріч з випускником КВП Павлом Надрагою, який навчався на спеціальності “Організація морально-психологічного забезпечення” та зараз займає посаду старшого лейтенанта юстиції (помічника командира батальйону з правової роботи), оскільки раніше отримав юридичну освіту.

Перед початком повномасштабного вторгнення рф Павло навчався за кордоном, але після 24 лютого, розуміючи всю складність та важливість ситуації, повернувся на Батьківщину й доєднався до лав ЗСУ.

Маючи більше року досвіду участі в бойових діях, офіцер наголосив на важливості підготовки кваліфікованих спеціалістів та офіцерських кадрів, відповідального ставлення до своєї справи, використання отриманих знань на практиці, необхідності розвитку критичного мислення та вміння працювати з документацією.🫡📑

Окрім цього були обговорені окремі юридичні питання та моменти, що стосуються психологічної складової, особливостей роботи з людьми.

Підбиваючи підсумки зустрічі студенти та офіцери дійшли висновку, що зараз кожному громадянину України випала честь захищати нашу свободу та незалежність і якщо ми не будемо докладати всіх зусиль для того, щоб боронити там, то доведеться боронити тут, але в набагато складніших умовах.

Слава Україні і ЗСУ! Перемога буде за нами!🇺🇦