Заняття зі штаб-сержантом ОМБр

Вітання!

9 листопада 2023 р. для студентів ІІ курсу Кафедри військової підготовки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника проводив заняття штаб-сержант із позивним «Шаман» з 65 ОМБр, яка веде активні бойові дії на Запорізькому напрямку.

Представник старшого сержантського складу поділився своїми спостереженнями та рекомендаціями щодо взаємодії з особовим складом, орієнтування, маскування, обладнання окопів та позиції, необхідним екіпіруванням і спорядженням, комунікації, організації зв’язку на фронті та іншими важливими речами, які дозволяють зберігати життя та успішно виконувати бойові завдання.

Оскільки штаб-сержант спеціалізується на артрозвідці, то він звернув увагу на небезпеку дронів противника, зокрема їх значній кількості, варіативності та технологічності, зокрема тих, що зависають у повітрі і реагують на наближення техніки. Тому не потрібно недооцінювати противника, а робити все, що в наших силах для збереження життя і здоров’я кожного українця й українки, встановлення мирного неба та наближення нашої перемоги 🇺🇦